MENU
Global Supporters logo
MENU
Global Supporters logo
NATIVIDAD ACEVEDO GOMEZ
PROJEKT I PERU
Verdensmål
I udkanten af Huamachuco i Peru ligger Natividad Acevedo Gomez' forretning. Hun sælger ernæringsplejeprodukter og har gjort det i 5 år. De produkter, hun sælger, er vitamin-, re-hydratiserende, bio-sunde produkter samt shakes.
Med hjælp fra mikrofinansiering kan hun nu øge sit varelager med bl.a. aloe vera og omega3-produkter. Hun forsøger at sælge sine produkter på forskellige måder for eksempel gennem sociale netværk, tilbyde levering af hjemmet og altid vedligeholde de nødvendige protokoller med sine eksisterende kunder og engagere og forsøge at bringe nye kunder om bord. Overskuddet fra salget går til husholdningen.
Peru, der ligger i den østlige del af Sydamerika, er ca. 30 gange større end Danmark og har hovedstaden Lima. Mange kender Peru som måske landet med den gamle inkahovedstad Cuzzo og den forsvundne by Macchu Piccu, eller er kommet som turist for at sejle på verdens højest beliggende sejlbare sø. Økonomien boomer. Ikke bare turistindustrien, men mange udenlandske investorer har fået øjnene op for ikke mindst de mange mineralrigdomme. På skyggesiden slikker man sårene efter en 20-årig borgerkrig, der sluttede for ca. 20 år siden, ligesom Peru er verdens største producent af kokain.
STED
PERU
KATEGORI
STYRK LIGHED
OPRETTET
AUG 2020
Anbefalet til dig:
Anbefalet: Salg af reservedele skaber nye job
Salg af reservedele skaber nye job
Anbefalet: Vegetarisk madbod udvider
Vegetarisk madbod udvider